Prostitúció

Prostitúció felszámolása a társasházban

A történet valamikor 2018 végén kezdődött. A helyszín a VIII. kerület, Kálvária tér-Füvészkert közötti terület. A terület erősen szennyezett prostitúcióval, drogfogyasztással, alkoholizmussal. A nyugodtnak tűnő, társasház kapualjában bonyolítják le az örömlányok az ügyleteket. A kapualj vizelettel, fekáliával stb. szennyezett.

 

A gyakorlati megoldás

Először a régi hagyományos kapun megtörtént a zárcsere: ez semmit sem oldott meg, a kaput a helyben lakó bérlő kinyitotta. Második lépésként következett egy ajtóbehúzó felszerelése. A kaput berúgták, a zárat tönkre tették! (Nem ismeretlenek. Feljelentés történt, a tettes megvolt, de hogyhogy nem az elkövető megúszta a törvény szigorának felelősségre vonását. Szépen fogalmaztam, nem?) Itt véget is tért az evolúciós folyamat: a zárt fakapu lecserélésre került egy nyitott, rácsos, acél kapura, reflektor került a lépcsőaljba, ami mozgásérzékelővel működött. A kapualji prostitúció megszűnt.

Drogfogyasztás és prostitúció felszámolása

A stricik egy rendőrségi akció után elköltöztek a társasházból. Közben volt egy-két közgyűlésen életveszélyes fenyegetőzés, de ez lepergett a kemény újpesti társasházkezelőkről. Indult még egy büntetőeljárás is, de ez ki tudja miért ismét eredménytelenül zárult le, a vádemelés elmaradt. (Mi tudjuk, miért. A jogállam ismét működött.) Ha eljön az éjszaka az éjszakában ismét megjelennek a lányok, de az általunk kezelt házat elkerülik. Ezt nevezzük mi ma, VIII.ker. megoldásnak. Kurva és strici biztos. Ez a HBPM Kft. válasza a prostitúcióra a társasházi tulajdonosok érdekében eljárva.

Összefoglalva az eredményeket

  • Nagyon olcsó megoldás
  • Kiskorúak hatékony védelme
  • Bűnmegelőzés
  • Élhető társasházi környezet megteremtése

Ezért kifizetődő megoldás a HBPM Kft.-re bízni a társasház kezelését.

Prostitúció felszámolása a társasházban