Felújítás

Újpesten, a Szent László téren egy sikeres tetőfelújítási munkát végeztettünk el.

A munka azért volt különösen nagy siker, mivel egyrészről az ezőző közös képviselő egy igen költséges, de szakszerűtlen tető javítási munkát végzett el kiorábban. Másrészről az általunk végzett tetőszigetelés felújíása teljes terjedelmű munka volt, melyet egy olyan pénzügyi konstrukcióban végeztettünk el a tetőszigetelő vállalkozóval, amely lehetővé tette a több részletben történő kifizetést. Így a társasház cash-flow-ját nem terhelte meg a felújítási munka elvégzése. Fenti tetőszigetelési munkán kívül ebben az időszakban a kémények teljeskörű kűműves felújítási munkáit is elvégeztettük.

 

A korábbi részleges, szakszerűtlen javítás

A társasház átvételekor megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a tetőjavítás milliós költsége zsebkendőnyi, foltszerű tetőszigetelés javításokat takar. A kisméretű téglából készült kémények omladoztak, a fedőkövek szét voltak fagyva. Az alanti fényképek a felújítás előtti foltszerű javításokat ábrázolja.

 

Az általunk végzett tetőfelújítás hosszú távon biztosítja a tető beázásmentességét

A korszerű tetőszigetelő anyaggal történt teljes tetőszigetelés a tető beázásmentességét hosszútávon biztosította, az alábbi jellemzőkkel:

  • Versenyképes ár
  • Korszerű anyagokkal
  • Kedvező pénzügyi konstrukcióval
  • Hosszútávú megoldás

Az alanti fényképek az új tetőszigetelés kivitelezsi munkáit ábrázolják (2015. kora ősz). A tetővel tudomásunk szerint az eltelt közel 20 évben nem voltak problémák.

A szakszerű társasházkezelés lényege

Olyan műszaki-pénzügyi megoldások kiválasztása, amelyek ár-érték aránya hosszú távon biztosítja a társasházak problémamentes műszaki működését, fenntarthatóságát figyelembe véve a társasház tulajdonosoainak pénzügyi terhelhetőségét.